Optimalizace metody pro stanovení nepovolených barviv v potravinách – Bc. Klára Stehlíková
Bc. Klára Stehlíková
Diplomová práce
Optimalizace metody pro stanovení nepovolených barviv v potravinách
Optimization of the method for the determination of unauthorized dyes in food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STEHLÍKOVÁ, Klára. \textit{Optimalizace metody pro stanovení nepovolených barviv v potravinách}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/fc869b/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.