Aplikace digitalizace v hotelnictví - výhody a nevýhody – Bc. David Tomášek
Bc. David Tomášek
Bachelor's thesis
Aplikace digitalizace v hotelnictví - výhody a nevýhody
Application of digitizing in the hotel industry - advantages and disadvantages
Abstract:
TOMÁŠEK, David. Aplikace digitalizace v hotelnictví – výhody a nevýhody. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., Praha: 2018. Celkový počet stran: 58 Bakalářská práce je věnována aplikaci digitalizace a jejím výhodám a nevýhodám na vybraném hotelu. Ve 21. století je proces digitalizace, tedy přechod z papírové formy na formu digitální, součástí každodenních procesů. Digitalizace …moreAbstract:
TOMÁŠEK, David. Application of digitization in the hotel industry - advantages and disadvantages. [Bachelor Thesis] Institute of Hospitality Management in Prague 8, spol. s r.o., Prague: 2018. Total pages: 58 The bachelor thesis is devoted to the application of digitization and its advantages and disadvantages at a selected hotel. In the 21st century, the process of digitization, that is, the transition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/ewy0a/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 1. 2020
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Josef Pátek
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Programy a projekty Evropské Unie podporující jazykové vzdělávání zaměřené na hotelové služby a cestovní ruch.
Valeriya Korosteleva -
Financial Report Analysis for a Hotel Business in Nigeria. Case Study: Ikeja Hotel PLC.
Emmanuel Nnabuife Okocha -
Environment of the Hotel Industry in Ghana and its Implications to Hotel strategies
Agnes Akoto Okoe -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová -
Employee development at hotel industry: Case Study of airport hotel
Olga Shevchenko -
Sociocultural aspects of the business culture in the hotel industry
Anna Andreeva -
Vplyv pandémie Covid-19 na hotel Chateau Gbeľany ****
Halamová Halamová -
VÝVOJ A INOVACE CESTOVNÍHO RUCHU V OLOMOUCKÉM KRAJI SE ZAMĚŘENÍM NA
Martin Báňa