Antimikrobiální a antioxidační vlastnosti extraktu konopí – Bc. Daniela Hořejší
Bc. Daniela Hořejší
Diplomová práce
Antimikrobiální a antioxidační vlastnosti extraktu konopí
Antimicrobial and antioxidant properties of hemp extract
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOŘEJŠÍ, Daniela. \textit{Antimikrobiální a antioxidační vlastnosti extraktu konopí}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/fe8uc3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.