Změny obsahu a kvality vlákniny potravy u obilovin během zpracování – Ing. Iva Wiege
Ing. Iva Wiege
Doctoral thesis
Změny obsahu a kvality vlákniny potravy u obilovin během zpracování
Changes in the content and quality of dietary fibre in cereals during processing
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WIEGE, Iva. \textit{Změny obsahu a kvality vlákniny potravy u obilovin během zpracování}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/feelpj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.