BAUER, Josef. \textit{Hodnocení tepelných procesů při výrobě potravin}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/fegxkv/.
BAUER, Josef. <i>Hodnocení tepelných procesů při výrobě potravin</i>. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/fegxkv/.
BAUER, Josef. Hodnocení tepelných procesů při výrobě potravin. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/fegxkv/.
@PhdThesis{Bauer2023thesis,
AUTHOR = "Bauer, Josef",
TITLE = "Hodnocení tepelných procesů při výrobě potravin [online]",
YEAR = "2023 [cit. 2024-10-10]",
TYPE = "Dizertačná práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/fegxkv/",
}
@PhdThesis{Bauer2023thesis,
AUTHOR = {Bauer, Josef},
TITLE = {Hodnocení tepelných procesů při výrobě potravin},
YEAR = {2023},
TYPE = {Dizertačná práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/fegxkv/},
URL_DATE = {2024-10-10},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Bauer
| jméno = Josef
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Hodnocení tepelných procesů při výrobě potravin
| url = https://theses.cz/id/fegxkv/
| typ práce = Dizertačná práca
| vedoucí =
| rok = 2023
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-10
| poznámka =
| jazyk =
}}