Daniela Kremzerová

Master's thesis

Analýza vybraných restauračních zařízení z pohledu zdravé výživy

Analysis of selected restaurants from nutrition point of view
Abstract:
Cílem práce je analyzovat nabídku a poptávku zdravé výživy ve veřejném stravování dvou českých měst, Prahy a Ostravy. V práci jsou vymezena základní východiska týkající se stravovacích služeb a zdravé výživy jako součásti životního stylu. Je představena tradiční česká gastronomie a její vývoj. Diplomová práce dále poukazuje na stravovací návyky české populace a časté chyby ve stravování z hlediska …more
Abstract:
The aim of the thesis is to analyze supply and demand for healthy food in restaurants of two Czech cities, Praha and Ostrava. In the thesis there are defined basic terms related to food establishment and healthy food as a part of healthy lifestyle. There is introduced Czech gastronomy and its history. Diploma thesis also refers to typical Czech habits and frequent eating mistakes from healthy nutrition …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 9. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2014
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Jarmila Indrová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/41091