Kateřina Petráňová

Bakalářská práce

Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)

An operational study of catering facility (restaurant form)
Anotace:
Bakalářská práce seznámí čtenáře se základními principy efektivního zpracování provozní studie restauračního zařízení. Obecná provozní studie a marketingový mix jsou popsány v teoretické části, na jejímž základě je v analytické části vypracována vlastní provozní studie stravovacího zařízení a je zde popsán marketingový mix fungujícího restauračního zařízení v konkurenčním prostředí. Provozní studie …více
Abstract:
The aim of this bachelor´s work is to let the readers know the basic principles of an effective treatment with a running of one´s catering facility. There is a common study of working in catering facilites and a marketing mixture. Both of these parts are described in a theoretical part of this bachelor´s theses. The theoretical part is a base of a concrete analytical study. There is also a description …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Vladimír Filip

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze