Bc. Barbora ČEDÍKOVÁ

Diplomová práce

Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky

Rheological properties wheat flour mixed with cricket flour.
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na komplexní analýzu reologických vlastností směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Na základě výsledných analýz a vlastního pekařského experimentu, se jevila směs s přídavky cvrččí mouky do 20 %, jako optimální pro pekárenské využití.
Abstract:
The diploma thesis is focused on a comprehensive analysis of the rheological properties of the mixture of wheat flour with the addition of cricket flour. In conclusion, based on previous analysis and its own bakery experimet, it has been demonstrated that a mixture with the addition of cricket flour up to 20 % appears to be the optimal application for bakery purposes.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Petr Konvalina, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ČEDÍKOVÁ, Barbora. Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses feyk1y feyk1y/2
27. 4. 2021
Složky
Soubory
Bulánová, L.
28. 4. 2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.