Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky – Bc. Barbora ČEDÍKOVÁ
Bc. Barbora ČEDÍKOVÁ
Diplomová práce
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
Rheological properties wheat flour mixed with cricket flour.
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na komplexní analýzu reologických vlastností směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Na základě výsledných analýz a vlastního pekařského experimentu, se jevila směs s přídavky cvrččí mouky do 20 %, jako optimální pro pekárenské využití.Abstract:
The diploma thesis is focused on a comprehensive analysis of the rheological properties of the mixture of wheat flour with the addition of cricket flour. In conclusion, based on previous analysis and its own bakery experimet, it has been demonstrated that a mixture with the addition of cricket flour up to 20 % appears to be the optimal application for bakery purposes.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Petr Konvalina, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČEDÍKOVÁ, Barbora. \textit{Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/feyk1y/.
Jak správně citovat práci
ČEDÍKOVÁ, Barbora. Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu
Práce na příbuzné téma
-
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
Jana Králová -
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
Vikendra Dabash -
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Žaneta Ferusová -
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Klára Mikulíková -
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
Adéla Psotová -
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Žaneta Ferusová -
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Klára Mikulíková -
Senzorická analýza vybraných druhů jedlého hmyzu
Veronika Kotrbová
Název
Vložil
Vloženo
Práva