Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky – Bc. Barbora ČEDÍKOVÁ
Bc. Barbora ČEDÍKOVÁ
Master's thesis
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
Rheological properties wheat flour mixed with cricket flour.
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na komplexní analýzu reologických vlastností směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Na základě výsledných analýz a vlastního pekařského experimentu, se jevila směs s přídavky cvrččí mouky do 20 %, jako optimální pro pekárenské využití.Abstract:
The diploma thesis is focused on a comprehensive analysis of the rheological properties of the mixture of wheat flour with the addition of cricket flour. In conclusion, based on previous analysis and its own bakery experimet, it has been demonstrated that a mixture with the addition of cricket flour up to 20 % appears to be the optimal application for bakery purposes.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Petr Konvalina, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ČEDÍKOVÁ, Barbora. \textit{Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2021. Available from: https://theses.cz/id/feyk1y/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ČEDÍKOVÁ, Barbora. Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agricultural Ecology
Theses on a related topic
-
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
Jana Králová -
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
Vikendra Dabash -
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Žaneta Ferusová -
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Klára Mikulíková -
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
Adéla Psotová -
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Žaneta Ferusová -
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Klára Mikulíková -
Senzorická analýza vybraných druhů jedlého hmyzu
Veronika Kotrbová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights