Bc. Jakub Zajíc

Bachelor's thesis

Zásobování restauračních provozů

Supply of Restaurant operations
Abstract:
Téma této bakalářské práce je Zásobování restauračních provozů a jejím cílem je zmapovat dodavatelský trh na území hlavního města Prahy a doporučit restauracím optimálního dodavatele zboží. Zjistit, zda může jeden centrální dodavatel uspokojit poptávku restaurací v Praze. V první části se text věnuje uvedení do tématu celé logistiky s přizpůsobením na zásobování, zásoby a jejich řízení a dále historii …more
Abstract:
The theme of this bachelor thesis is Supply of the restaurant operations. The thesis is focused on maping of the supply market in Prague and it should recommend the restaurants the optimal supply company. The main aim of this thesis is to find out, if one central supplying company is able to gratify the demand of restaurants in Prague. First part of text is devoted to the introduction into the theme …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 6. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2015
  • Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management

Theses on a related topic