Bc. Jakub Zajíc
Bakalářská práce
Zásobování restauračních provozů
Supply of Restaurant operations
Anotace:
Téma této bakalářské práce je Zásobování restauračních provozů a jejím cílem je zmapovat dodavatelský trh na území hlavního města Prahy a doporučit restauracím optimálního dodavatele zboží. Zjistit, zda může jeden centrální dodavatel uspokojit poptávku restaurací v Praze. V první části se text věnuje uvedení do tématu celé logistiky s přizpůsobením na zásobování, zásoby a jejich řízení a dále historii …víceAbstract:
The theme of this bachelor thesis is Supply of the restaurant operations. The thesis is focused on maping of the supply market in Prague and it should recommend the restaurants the optimal supply company. The main aim of this thesis is to find out, if one central supplying company is able to gratify the demand of restaurants in Prague. First part of text is devoted to the introduction into the theme …víceKlíčová slova
dodavatel logistika Makro odběratel restaurace zásobování supplier logistic purchaser restaurant supply
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13071/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Anna Číhalová -
Logistika vybrané firmy
Barbora TREGLEROVÁ -
Logistika dodávek do prodejen Tesco
Michaela Ošťádalová -
Optimalizace a návrh logistického modelu dodavatel - odběratel
Filip Mruzek