Radim PERMEDLA

Bakalářská práce

Výživa v kulturistice

Noutrishment in bodybuilding
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku související s výživou v kulturistice. Cílem práce je přiblížit historii kulturistiky, ale především stravu v objemové a následné rýsovací přípravě. Dále je blíže rozebrán metabolismus bílkovin, sacharidů a lipidů i jednotlivých složek výživy,které jsou potřeba pro budování svalové hmoty, ale i na snížení tukové tkáně. Průřezem se seznámíme se zásadami kulturistické …více
Abstract:
This bachelor work is focused on the problems combined with the nutrition in bodybuilding. The aim of this work is to zoom the history of bodybuilding, especially the nourishment in the voluminous and consequent drawing preparation. In the following, the metabolism of proteins, carbohydrates and lipids are in focus together with the nutrition ingredients that are needed for gaining the muscle mass …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 20553

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Václav Forman

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PERMEDLA, Radim. Výživa v kulturistice. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.