Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků – Věra Pilná
Věra Pilná
Bakalářská práce
Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
Relations among selected physicochemical properties of flours, reological parameters and the quality of bakery products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PILNÁ, Věra. \textit{Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ffmrg4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.