Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet – Klára VAŇKOVÁ
Klára VAŇKOVÁ
Bachelor's thesis
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Evaluation of diet quality in patients with an indication of some of the basic diets
Abstract:
Téma bakalářské práce je "Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet". Výživa je nedílnou součástí léčby pacienta a pouze s dobrou kvalitou stravy se pacient zvládne rychleji uzdravovat. Vznikl nový nemocniční systém stravování, který vychází z dokumentu Metodického doporučení pro zajištění stravy a nutriční péče od Ministerstva zdravotnictví (Věstník MZ č. 10/2020), …moreAbstract:
Topic of the bachelor's thesis is "Evaluation of the quality of the diet of patients with indication of some of the basic diets". Nutrition is an integral part of the patient's treatment and the patient manages to recover faster only with a good quality diet. A new hospital catering system based on the document called Methodological recommendation for ensuring diet and nutritional care made by the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2023
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Lucie Růžičková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VAŇKOVÁ, Klára. \textit{Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Sciences. 2023. Available from: https://theses.cz/id/ffw7sj/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VAŇKOVÁ, Klára. Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social SciencesBachelor programme / field:
Dietetics / Dietetics
Theses on a related topic
-
Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice
Aneta Pšeničková -
Označování nutriční hodnoty potravin na přední straně obalu
Eliška Paidarová -
Hodnocení nutriční hodnoty lučního sena a jeho alternativ ve výživě sportovních koní
Adriana Dunovská -
Posouzení nutriční hodnoty píce lupiny a hrachu
Kateřina Bůžková -
Srovnání nutriční hodnoty vybraných odrůd pšenice seté ve vztahu k výživě brojlerových kuřat
Viktória Gallie -
Výskyt vybraných patogénov a kvalita krmiva z tradičných a jemnolistých odrôd kostravy trsťovníkovej
Ivana Koláčková -
Vliv dysfagické diety na prevenci rizika malnutrice u seniorů
Adéla ZEMANOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights