Bc. Silvie Radomská

Master's thesis

Možnosti použití netradičních tuků v technologii potravin

Possibilities of using non-traditional fats in food technology
Anotácia:
Cílem diplomové práce „Možnosti použití netradičních tuků v technologii potravin“ bylo navrhnout recepturu s přídavkem tuků a olejů, které se v technologii výroby potravin příliš často nevyužívají a poté posoudit vliv přídavku tuků a olejů na kvalitu muffinů.Hlavní hodnotící metodou byl pekařský pokus, během kterého bylo upečeno celkem 10 vzorků muffinů s přídavkem rozdílných tuků a olejů. Pekařským …viac
Abstract:
The aim of the diploma thesis „Possibilities of using non-traditional fats in food technology“ was to suggest a recipe with the addition of fats and oils, which are not often used in food production technology and then evaluate the influence of the added fats and oils to quality of muffins.The main evaluation method was a bakery experiment, during which a total of 10 muffins samples with different …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Josef Gattermayer, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta