Lucie Pospíšilová

Diplomová práce

Využití přístupu design thinking pro inovace služeb firmy Nutricia a.s.

Use of Design Thinking approach on service innovation for Nutricia a.s.
Anotace:
Cílem diplomové práce je identifikovat inovační příležitosti, které budou sloužit pro jedince svrozenou metabolickou poruchou zvanou fenylketonurie (také PKU) v podpoření při dodržování jejich náročného a striktního PKU režimu. Teoretická část se věnuje vymezením teoretických základních pojmů inovace a techniky Design Thinking se zaměřením na fáze přístupu Human-centered design. Čtenář se zde seznámí …více
Abstract:
The aim of this thesis is to identify innovation opportunities, which will serve to encourage individuals with inborn metabolic disorder phenylketunuria (also PKU) to comply with their strict dietary restrictions. The theoretical part of the thesis is devoted to the definition of basic concepts of innovation and techniques of Design thinking focusing on the Human-centered design approach. Futhermore …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 9. 2016
  • Vedoucí: Kateřina Jiřinová
  • Oponent: Natálie Schinková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/52547

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management