Vývary ako zdroje minerálnych látok – Bc. Katarína Orlovská
Bc. Katarína Orlovská
Diplomová práce
Vývary ako zdroje minerálnych látok
Broths as a source of minerals
Abstract:
This thesis deals with the issue of mineral content in stocks. The theoretical part provides basic information about stocks, further discusses their nutritional composition and possible health benefits or risks arising from their consumption. The last chapter provides an overview of mineral composition of stocks from the available literature and highlights factors that can influence the mineral content …víceAbstract:
Tato práce se zabývá problematikou nutričního složení vývarů z hlediska obsahu minerálních látek. Teoretická část poskytuje základní informace o vývarech, dál rozebírá jejich nutriční složení a možné zdravotní přínosy nebo rizika, vyplývající z jejich konzumace. Poslední kapitola poskytuje přehled obsahu minerálních látek ve vývarech z dostupné literatury a zdůrazňuje faktory, které ho mohou ovlivnit …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/j0fa8/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2021
- Vedoucí: RNDr. Ondřej Zvěřina, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Alexandra Košťálová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.