Jan Čuchal

Bakalářská práce

Analýza nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách

Analysis of the supply and serving of wines at selected establishments
Anotace:
Bakalářská práce je věnována Analýze nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách a jejím cílem je odhalit kvalitu znalostí obsluhujícího personálu o vínech a praktické dovednosti při podávání vína. Z teoretických znalostí a výsledku analýzy poukazuje práce na nedostatky v provozovnách, nabízí jejich vhodnou nápravu a samotným závěrem je návrh konceptu ideální provozovny. Práce je rozdělená do …více
Abstract:
The bachelor’s thesis is devoted to analysis of the supply and serving of wines at selected establishments and aims to reveal quality of the service staff knowledge about wines and practical skills for serving wine. From the theoretical knowledge and the results of the analysis the work points out deficiencies in establishments, offers the appropriate correction and the actual conclusion is the design …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: Ing. Dana Johnová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví