Ales Paik

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Optimalizace výroby piva v minipivovaru

Abstract:
Tato absolventská práce pojednává o tématu optimalizace výroby piva v minipivovaru. Konkrétně je zaměřena na to, jak technologické postupy a zařízení ovlivňují kvalitu piva při hlavním kvašení. V textu je popsána teorie kvašení a dokvašování piva a mikrobiologie výroby piva. Poslední úsek teoretické části je věnován senzorickým vlastnostem a degustaci piva. V praktické části je z hlediska mikrobiologické …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Oldřich Koza
  • Reader: Ing. Dana Ondrášková, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.