Ales Paik
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Optimalizace výroby piva v minipivovaru
Abstract:
Tato absolventská práce pojednává o tématu optimalizace výroby piva v minipivovaru. Konkrétně je zaměřena na to, jak technologické postupy a zařízení ovlivňují kvalitu piva při hlavním kvašení. V textu je popsána teorie kvašení a dokvašování piva a mikrobiologie výroby piva. Poslední úsek teoretické části je věnován senzorickým vlastnostem a degustaci piva. V praktické části je z hlediska mikrobiologické …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Oldřich Koza
- Reader: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PAIK, Ales. \textit{Optimalizace výroby piva v minipivovaru}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2020. Available from: https://theses.cz/id/fio2i4/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.