Optimalizace výroby piva v minipivovaru – Ales Paik
Ales Paik
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Optimalizace výroby piva v minipivovaru
Anotace:
Tato absolventská práce pojednává o tématu optimalizace výroby piva v minipivovaru. Konkrétně je zaměřena na to, jak technologické postupy a zařízení ovlivňují kvalitu piva při hlavním kvašení. V textu je popsána teorie kvašení a dokvašování piva a mikrobiologie výroby piva. Poslední úsek teoretické části je věnován senzorickým vlastnostem a degustaci piva. V praktické části je z hlediska mikrobiologické …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.