Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie – Bc. Kamila Bauerová
Bc. Kamila Bauerová
Master's thesis
Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie
Determination of sweeteners and preservatives in foodstuffs using mass spectrometry
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BAUEROVÁ, Kamila. \textit{Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/fj12yk/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.