Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie – Bc. Kamila Bauerová
Bc. Kamila Bauerová
Master's thesis
Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie
Determination of sweeteners and preservatives in foodstuffs using mass spectrometry
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BAUEROVÁ, Kamila. \textit{Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/fj12yk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.