Hodnocení bezpečnosti a kvality potravin ošetřených sterilační technologií - Pulzním elektrickým polem – Kateřina Pavlová
Kateřina Pavlová
Bakalářská práce
Hodnocení bezpečnosti a kvality potravin ošetřených sterilační technologií - Pulzním elektrickým polem
Assessment of safety and quality of foods treated with sterilization technology Pulsed Electric Field
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAVLOVÁ, Kateřina. \textit{Hodnocení bezpečnosti a kvality potravin ošetřených sterilační technologií - Pulzním elektrickým polem}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/fkv92c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.