Hodnocení bezpečnosti a kvality potravin ošetřených sterilační technologií - Pulzním elektrickým polem – Kateřina Pavlová
Kateřina Pavlová
Bachelor's thesis
Hodnocení bezpečnosti a kvality potravin ošetřených sterilační technologií - Pulzním elektrickým polem
Assessment of safety and quality of foods treated with sterilization technology Pulsed Electric Field
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAVLOVÁ, Kateřina. \textit{Hodnocení bezpečnosti a kvality potravin ošetřených sterilační technologií - Pulzním elektrickým polem}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/fkv92c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.