Odměňování zaměstnanců ve stravovacích službách – Jana Muchová
Jana Muchová
Master's thesis
Odměňování zaměstnanců ve stravovacích službách
Remuneration of the employees in catering businesses
Anotácia:
Tématem diplomové práce je odměňování zaměstnanců stravovacích zařízení v České republice se specifickým zaměřením na složku spropitného. Samotná práce je strukturována do 3 hlavních kapitol, z čehož 2 kapitoly jsou teoretickou částí a 1 kapitola je částí práce. Teoretické části se zabývají vysvětlením problematiky odměňování jako takového u zaměstnanců a jeho jednotlivými složkami a poté se zabývá …viacAbstract:
The topic of this diploma thesis is the remuneration of the employees in catering businesses in the Czech Republic with specific focus on the tipping component. The thesis itself is structured into 3 main chapters of which 2 of them are theoretical and the last one is practical. The theoretical parts investigate the explanation of the issue of remuneration as such for employees and its individual components …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 12. 2021
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/84967
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 1. 2022
- Vedúci: Jan Žufan
- Oponent: Blanka Bejdáková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/84967
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme:
Cestovní ruch