Jana Muchová

Master's thesis

Odměňování zaměstnanců ve stravovacích službách

Remuneration of the employees in catering businesses
Anotácia:
Tématem diplomové práce je odměňování zaměstnanců stravovacích zařízení v České republice se specifickým zaměřením na složku spropitného. Samotná práce je strukturována do 3 hlavních kapitol, z čehož 2 kapitoly jsou teoretickou částí a 1 kapitola je částí práce. Teoretické části se zabývají vysvětlením problematiky odměňování jako takového u zaměstnanců a jeho jednotlivými složkami a poté se zabývá …viac
Abstract:
The topic of this diploma thesis is the remuneration of the employees in catering businesses in the Czech Republic with specific focus on the tipping component. The thesis itself is structured into 3 main chapters of which 2 of them are theoretical and the last one is practical. The theoretical parts investigate the explanation of the issue of remuneration as such for employees and its individual components …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 12. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 1. 2022
  • Vedúci: Jan Žufan
  • Oponent: Blanka Bejdáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/84967

Vysoká škola ekonomická v Praze

Master programme:
Cestovní ruch