MgA. Josef ZÁRUBA

Master's thesis

Dochucovací set "Dary moře", solnička a pepřenka

Condiment holders "Gifts of the sea" - salt and pepper shaker
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá návrhem dochucovací soupravy určené do gastronomických zařízení, specializujících se především na mořské pokrmy. Text je rozdělen do tří částí. První, teoretická část je věnována historii dochucovacích pomůcek a historii porcelánu. V této části textu je dále rozebrána oblast stolování, dále pak technologie výroby a všeobecná ergonomie dochucovacích souprav. Druhá, praktická …more
Abstract:
This thesis deals with the design of the condiment set (the salt and pepper shakers) intended for catering facilities which specialise mainly in seafood. The text is divided into three parts: theoretical, practical and the one concerning the design process of my condiment set. The theoretical part is devoted to the history of the condiment containers and the history of porcelain. It also deals with …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2010
Identifier: 14863

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2010
  • Supervisor: prof. ak. soch. Pavel Škarka

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ZÁRUBA, Josef. Dochucovací set "Dary moře", solnička a pepřenka. Zlín, 2010. diplomová práce (MgA.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta multimediálních komunikací
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Multimedia Communications

Master programme / field:
Fine Arts / Multimedia and Design - Industrial Design

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.