Petra Sarkova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Bezlepkové pivo
Anotácia:
Práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou. V teoretické části poukazuji na to co je lepek. Práce seznamuje s nemocí celiakie a jejím průběhem. Také se v práci píše o bezlepkových surovinách, ze kterých se může vyrábět bezlepkové pivo. V praktické část poukazuje na výrobu bezlepkového piva. Srovnáva senzorické vlasnosti bezlepkového piva.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.