Petra Sarkova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Bezlepkové pivo

Anotace:
Práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou. V teoretické části poukazuji na to co je lepek. Práce seznamuje s nemocí celiakie a jejím průběhem. Také se v práci píše o bezlepkových surovinách, ze kterých se může vyrábět bezlepkové pivo. V praktické část poukazuje na výrobu bezlepkového piva. Srovnáva senzorické vlasnosti bezlepkového piva.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Ing. Dana Ondrášková, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.