Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa – Bc. Linda Šebestová
Bc. Linda Šebestová
Master's thesis
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Proposal and Applicaton of Didactic Tool for Teachers – Food and Nutrition
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na návrh a využití učební opory předmětu Potraviny a výživa. Studijní opora je složena ze dvou částí, kterými jsou studijní opora a pracovní listy. Pracovní listy jsou zpracovány tak, aby je mohli žáci využít v hodinách k opakování probraného tématu a rovněž z nich mohli látku opakovat před závěrečnými zkouškami, ve kterých jsou témata rostlinných a živočišných surovin hojně …moreAbstract:
This thesis is focused on proposal and usage of teaching support for the subject Food and nutrition. Teaching support consists of teaching text and worksheets. The worksheets can be used as support material for practice during the nutrition lessons. Moreover, students can use them when they are preparing for their final examination since the plant and animal ingredients are important topics of the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2021
Identifier:
https://is.muni.cz/th/m0bos/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2021
- Supervisor: RNDr. Barbora Javorová
- Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Vliv odrůdy a aplikace pesticidů na distribuci včel a čmeláků v ozimé a jarní řepce a slunečnici
Hana Řehořová -
Analýza vědomostí a kompetencí v oboru potraviny a výživa u žáků středních odborných škol
Naděžda Valentová -
Testování potenciálního kryo- a lyoprotektivního účinku vybraných, ve vodě rozpustných forem disacharidů a polysacharidů s prebiotickým potenciálem u kmenů laktobacilů a bifidobakterií
Nikola Vondráčková -
Rostlinné a bakteriální polysacharidy jako možné kryo- a lyo-protektivní látky pro dlouhodobou konzervaci a vývoj nových probiotik či synbiotik
Veronika Ryšavá -
Modernizace výukového textu předmětu Potraviny a výživa, se zaměřením na zdravý životní styl
Veronika Mitrovská -
Pracovní listy pro přípravu žáka s OMJ na maturitní zkoušku
Jana Kovaříková -
Pracovní listy pro volitelný předmět Seminář z Biologie na gymnáziu
Kateřina Chytilová