Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky – Bc. Aneta Frydrychová
Bc. Aneta Frydrychová
Diplomová práce
Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky
Flour composites and cookies with addition of products from brown linseed, chia and basil
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRYDRYCHOVÁ, Aneta. \textit{Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/fnyvok/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.