Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky – Bc. Aneta Frydrychová
Bc. Aneta Frydrychová
Master's thesis
Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky
Flour composites and cookies with addition of products from brown linseed, chia and basil
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRYDRYCHOVÁ, Aneta. \textit{Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/fnyvok/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.