Proteomické rozlišení různých druhů rybího masa – Filip Souček
Filip Souček
Bakalářská práce
Proteomické rozlišení různých druhů rybího masa
Proteomic distinguishing of different kinds of fish meat
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOUČEK, Filip. \textit{Proteomické rozlišení různých druhů rybího masa}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/fo3gx9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.