Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek – Jana Halamová
Jana Halamová
Bakalářská práce
Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
Quality evaluation of cocoa beans and chocolate based on phenolic compounds
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HALAMOVÁ, Jana. \textit{Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/foflm4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.