Petr SLOUP

Bakalářská práce

Přechod tradičního ovocnářství na udržitelné formy hospodaření

Transition of traditional fruit growing in sustainable forms of farming
Anotace:
Tato bakalářská práce si klade za cíl popsat udržitelné formy pěstování ovoce. První část je věnována historii ovoce v ČR a významným ovocným druhům. Poté se zaměřuje na jednotlivé formy hospodaření. Popisuje jejich strukturu, hlavní zásady a vývoj. Vlastní práce byla zaměřená na vybraný podnik, jehož činnost je v souladu s integrovanou produkcí ovoce. Došlo také ke zhodnocení současných trendů v produkci …více
Abstract:
This thesis aims to describe sustainable forms of fruit. The first part is devoted to the history of the fruit in the CR and important fruit species. Then focuses on various forms of farming. Describes the structure, guiding principles and progress. Own work was focused on selected undertaking whose activity is in line with theintegrated fruit production. There was also to evaluate current trends in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2012
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Jaroslava Vráblíková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SLOUP, Petr. Přechod tradičního ovocnářství na udržitelné formy hospodaření. Ústí nad Labem, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta životního prostředí

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta životního prostředí