Bc. Michaela Podlešáková

Master's thesis

Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais

Abstract:
Téma diplomové práce je Systém HACCP v pekařství Cais. Systém HACCP je jedním ze základních nástrojů, jak předcházet rizikům ohrožujících bezpečnost potravin. Zahrnuje preventivní opatření a postupy na snížení nebezpečí, ať už biologické či chemické, v průběhu technologického procesu. V teoretické části jsou popsány všeobecné požadavky na systém kritických bodů, postup zavedení, obsah systému HACCP …more
Abstract:
The topic of the diploma thesis is the system HACCP at Cais Bakery. System HACCP is one of the elementary tools used for the prevention of food safety threatening risks, the preventive measures and procedures for danger decrease, be it biological or chemical, during technological process. The theoretical part deals with general requirements for the critical points system, procedure of installation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 12. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 2. 2021
  • Supervisor: Ing. Monika Karková, PhD.
  • Reader: prof. Ing. Václav Cempírek, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Institute of Technology and Business in České Budějovice

Master programme / field:
Transportation and Communications / Logistics Technology

Theses on a related topic