Bc. Michaela Podlešáková

Diplomová práce

Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais

Anotace:
Téma diplomové práce je Systém HACCP v pekařství Cais. Systém HACCP je jedním ze základních nástrojů, jak předcházet rizikům ohrožujících bezpečnost potravin. Zahrnuje preventivní opatření a postupy na snížení nebezpečí, ať už biologické či chemické, v průběhu technologického procesu. V teoretické části jsou popsány všeobecné požadavky na systém kritických bodů, postup zavedení, obsah systému HACCP …více
Abstract:
The topic of the diploma thesis is the system HACCP at Cais Bakery. System HACCP is one of the elementary tools used for the prevention of food safety threatening risks, the preventive measures and procedures for danger decrease, be it biological or chemical, during technological process. The theoretical part deals with general requirements for the critical points system, procedure of installation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 12. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 2. 2021
  • Vedoucí: Ing. Monika Karková, PhD.
  • Oponent: prof. Ing. Václav Cempírek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Magisterský studijní program / obor:
Dopravní technologie a spoje / Logistické technologie

Práce na příbuzné téma