Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais – Bc. Michaela Podlešáková
Bc. Michaela Podlešáková
Master's thesis
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Abstract:
Téma diplomové práce je Systém HACCP v pekařství Cais. Systém HACCP je jedním ze základních nástrojů, jak předcházet rizikům ohrožujících bezpečnost potravin. Zahrnuje preventivní opatření a postupy na snížení nebezpečí, ať už biologické či chemické, v průběhu technologického procesu. V teoretické části jsou popsány všeobecné požadavky na systém kritických bodů, postup zavedení, obsah systému HACCP …moreAbstract:
The topic of the diploma thesis is the system HACCP at Cais Bakery. System HACCP is one of the elementary tools used for the prevention of food safety threatening risks, the preventive measures and procedures for danger decrease, be it biological or chemical, during technological process. The theoretical part deals with general requirements for the critical points system, procedure of installation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 12. 2020
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/ilbue/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 2. 2021
- Supervisor: Ing. Monika Karková, PhD.
- Reader: prof. Ing. Václav Cempírek, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Master programme / field:
Transportation and Communications / Logistics Technology
Theses on a related topic
-
Pojem identita ve vizuální komunikaci Ve své práci se chci zaměřit na vztah pojmu identita a vizuální komunikace. Cílem je zkoumat a pojmenovat postupy, kterými se vizuální komunikace "vyrovnává s identitou" v kontextu aktuálních procesů a změn ve společnosti a poukázat na souvislosti s proměnou oboru samotného. Chci se zaměřit na silné vizuální a korporátní identity spojené s určitými hnutími a fenomény a na konkrétních příkladech popsat tyto tendence. Identita nahlížená z různých úhlů, identita jako vizuální komunikační kód, jako message, produkt, ale čím dál více jako dialog a role designéra coby aktivní a přímo zodpovědné složky podílející se na celém procesu. Získané informace a zkušenosti bych chtěla představit ve formě výstavního projektu a publikovat je. Následně pak chci vytvořit prakticky zaměřený přednáškový blok pro studenty vizuální komunikace.
Michaela LABUDOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová