Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais – Bc. Michaela Podlešáková
Bc. Michaela Podlešáková
Diplomová práce
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Anotace:
Téma diplomové práce je Systém HACCP v pekařství Cais. Systém HACCP je jedním ze základních nástrojů, jak předcházet rizikům ohrožujících bezpečnost potravin. Zahrnuje preventivní opatření a postupy na snížení nebezpečí, ať už biologické či chemické, v průběhu technologického procesu. V teoretické části jsou popsány všeobecné požadavky na systém kritických bodů, postup zavedení, obsah systému HACCP …víceAbstract:
The topic of the diploma thesis is the system HACCP at Cais Bakery. System HACCP is one of the elementary tools used for the prevention of food safety threatening risks, the preventive measures and procedures for danger decrease, be it biological or chemical, during technological process. The theoretical part deals with general requirements for the critical points system, procedure of installation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 12. 2020
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/ilbue/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 2. 2021
- Vedoucí: Ing. Monika Karková, PhD.
- Oponent: prof. Ing. Václav Cempírek, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Magisterský studijní program / obor:
Dopravní technologie a spoje / Logistické technologie
Práce na příbuzné téma
-
Pojem identita ve vizuální komunikaci Ve své práci se chci zaměřit na vztah pojmu identita a vizuální komunikace. Cílem je zkoumat a pojmenovat postupy, kterými se vizuální komunikace "vyrovnává s identitou" v kontextu aktuálních procesů a změn ve společnosti a poukázat na souvislosti s proměnou oboru samotného. Chci se zaměřit na silné vizuální a korporátní identity spojené s určitými hnutími a fenomény a na konkrétních příkladech popsat tyto tendence. Identita nahlížená z různých úhlů, identita jako vizuální komunikační kód, jako message, produkt, ale čím dál více jako dialog a role designéra coby aktivní a přímo zodpovědné složky podílející se na celém procesu. Získané informace a zkušenosti bych chtěla představit ve formě výstavního projektu a publikovat je. Následně pak chci vytvořit prakticky zaměřený přednáškový blok pro studenty vizuální komunikace.
Michaela LABUDOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová