Kristina Polikhronidi

Bakalářská práce

Business plan of a new restaurant

Business plan of a new restaurant
Anotace:
Abstract Modern entrepreneurs are increasingly turning their attention to market provision of services in catering. Standard of living in our country is gradually increasing, which has enabled an increasing number of citizens do not scrimp on food, and pay for this service to professionals. Many businessmen, office workers, managers, etc. prefer to save their time every day eating at the restaurant …více
Abstract:
Abstract Modern entrepreneurs are increasingly turning their attention to market provision of services in catering. Standard of living in our country is gradually increasing, which has enabled an increasing number of citizens do not scrimp on food, and pay for this service to professionals. Many businessmen, office workers, managers, etc. prefer to save their time every day eating at the restaurant …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management