Jitka MADĚROVÁ

Bakalářská práce

Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP

Checking of Temperatures in the Operation of School Canteen is Subject to HACCP
Anotace:
Tato bakalářská práce je rozčleněna do pěti kapitol.V první části je definován pojem systému HACCP, jeho historie a vývoj legislativy. Následně na to navazuje popis Správné výrobní a hygienické praxe a cíle SVHP v gastronomických provozech navazující na požadavky SVHP v této kapitole je popsán příjem surovin a výběr dodavatelů, sanitace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Dále je zde popis provozovny …více
Abstract:
This thesis is divided into five kapitol. In first part of the notion of the HACCP system, its history and legal development. Then follows a description of good hygiene and manufacturing practices and objectives in caterer GMHP follow the requirements GMHP in this chapter describes the selection and reception of raw materials suppliers, sanitation, education and staff development. Then there is the …více
 

Klíčová slova

HACCP CCP SHVP školní jídelna
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 8. 2011
Identifikátor: 22730

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jitka Gálová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MADĚROVÁ, Jitka. Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii