Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP – Jitka MADĚROVÁ
Jitka MADĚROVÁ
Bachelor's thesis
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
Checking of Temperatures in the Operation of School Canteen is Subject to HACCP
Abstract:
Tato bakalářská práce je rozčleněna do pěti kapitol.V první části je definován pojem systému HACCP, jeho historie a vývoj legislativy. Následně na to navazuje popis Správné výrobní a hygienické praxe a cíle SVHP v gastronomických provozech navazující na požadavky SVHP v této kapitole je popsán příjem surovin a výběr dodavatelů, sanitace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Dále je zde popis provozovny …moreAbstract:
This thesis is divided into five kapitol. In first part of the notion of the HACCP system, its history and legal development. Then follows a description of good hygiene and manufacturing practices and objectives in caterer GMHP follow the requirements GMHP in this chapter describes the selection and reception of raw materials suppliers, sanitation, education and staff development. Then there is the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 8. 2011
Identifier:
22730
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MADĚROVÁ, Jitka. Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
Kateřina BLAHOVÁ -
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Jakub KOTŮLEK -
Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně
Eduarda Bieliková -
Koncept realizace provozu školní jídelny
Josefa Terezie Hrabovská -
Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov
Dagmar VEVERKOVÁ