Zefektivnění a kvalita výrobního procesu v potravinářském průmyslu – Ondřej Paclík
Ondřej Paclík
Bakalářská práce
Zefektivnění a kvalita výrobního procesu v potravinářském průmyslu
Streamlining and Quality of the Production Process in the Food Industry
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výběrem nového moderního míchacího stroje pro společnost Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o. na základě metod vícekriteriálního rozhodování. Cílem práce je vybrat stroj, který zlepší kvalitu vymíchaného těsta a zvýší efektivitu výrobního procesu. Metodou analýzy byl porovnán stávající a nový míchací stroj. Hlavním výsledkem je doporučení nového stroje, který přináší výrazné …víceAbstract:
The bachelor thesis focuses on selecting a new modern mixing machine for the bakery and confectionery company Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o., based on multi-criteria decision-making methods. The aim of the thesis is to choose a machine that will improve the quality of the mixed dough and increase the efficiency of the production process. The analysis method compared the existing and new mixing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2024
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/154279
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2024
- Vedoucí: Michal Bučko
- Oponent: Michal Janík
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Fakulta strojníBakalářský studijní program / obor:
Strojírenství / Průmyslové inženýrství
Práce na příbuzné téma
-
Projekt zefektivnění míchací linky ve vybrané společnosti
David Švec -
Testing of different quality filtering algorithms on contig quality in plant transcriptome
Laura-Nadine KROLL -
Integrated Analysis and Quality Framework for Automotive Embedded Software Quality
Heinz Hille -
Internal controls and financial reporting quality: before and after implementation of system of internal controls. Evidence from Azerbaijan
Sahila Shabanova -
An Analysis of Service Quality in Chosen Prague Wineries
Kateryna Pohrebniak -
Komplexnost mikrosvětů a subsvětů ve fikčním světě TV filmů z produkce ostravské ČT mezi lety 2008-2015 v kontextu quality TV
Ondřej Badošek -
Food Quality Management
Jan Wegmann