Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci vybraných omáček – Bc. Ondřej Táborský
Bc. Ondřej Táborský
Diplomová práce
Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci vybraných omáček
Application of infrared spectrometry for characterizing of selected sauces
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TÁBORSKÝ, Ondřej. \textit{Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci vybraných omáček}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/fqw1ai/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.