Eva ZAORALOVÁ

Bachelor's thesis

Analýza nízkobílkovinných diet ve stravovacím provozu

Analysis of low-protein diets in catering services
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá analýzou nízkobílkovinných diet ve stravovacím provozu. První část se zaměřuje na dietní systém v ČR a nízkobílkovinné diety, které jsou jeho součástí, chronickým onemocnění ledvin a základními informacemi o diagnózách, při kterých je NB dieta předepisována, dietními úpravami, poruchou metabolismu vody a minerálních látek, ketoanalogy. Praktická část se zaměřuje na rozbor …more
Abstract:
The bachelor's thesis deals with the analysis of low-protein diets in catering operations. The first part focuses on the dietary system in the Czech Republic and the low-protein diet that is part of it, chronic kidney disease and basic information about the diagnoses for which the NB diet is prescribed, dietary modifications, disorders of water and mineral metabolism, keto analogues. The practical …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 6. 2023
  • Supervisor: Mgr. Pavla Škarková, DiS.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ZAORALOVÁ, Eva. Analýza nízkobílkovinných diet ve stravovacím provozu. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta