Bc. Klára Janíková

Diplomová práce

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře

Fermented meat product made without technological step of smoking
Anotace:
Diplomová práce se zabývá senzorickým hodnocením inovovaného trvanlivého fermentovaného masného výrobku vyrobeného bez technologického kroku uzení - sudžuku. Hodnoceny byly vzorky sudžuku - vyrobeného, které byly vyrobeny pro účely této práce ve spolupráci s firmou Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o., Náměšť nad Oslavou, a vzorky sudžuku - koupeného, které byly zakoupeny ve specializovaném …více
Abstract:
This thesis is focused on sensorical ranking of inovated durable fermented meat product made without technological step of smoking - sudžuk. Ranked were samples of sudžuk - produced, which were produced in synergy with company "Řecnictví a Uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o., Náměšť nad Oslavou", and samples of sudžuk - purchased, which was purchased in specialized store. The ranking was processing throughout …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Práce je v režimu utajení.
Work is in stealth mode.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses fruzjk fruzjk/2
28. 4. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
28. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.