Zlata ŠVECOVÁ

Bakalářská práce

Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii

Buckwheat as bioprodukt, and its use in gastronomy.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na dříve běžně pěstovanou a konzumovanou plodinu, kterou je pohanka. Tato pseudocereálie bude v práci popisována jako bioprodukt, který je v současné době opět na vzestupu, ať už po stránce zemědělské, tak i gastronomické. Popis pohanky bude zaměřen nejen na její botanické vlastnosti, ale i na obsah látek, které jsou v ní v nemalé míře obsaženy. V praktické části budou …více
Abstract:
Bachelor thesis focuses on the previously widely grown and consumed crops, the buckwheat. This pseudocereal will work described as organic products, which is currently on the rise again, either in terms of agriculture, as well as gastronomic. Description buckwheat will focus not only on its botanical characteristics, but also the content of sub-stances that are in it, in no small measure included. …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 16262

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠVECOVÁ, Zlata. Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma