Bc. Vladislava JANÍČKOVÁ

Master's thesis

Vztah výživy a správného životního stylu k nemocem kardiaků

Relation of nutrition and healthy life style to diseases of cardiacs
Abstract:
V rámci diplomové práce byly u 105 respondentů s onemocněním ischemickou chorobou srdeční a dyslipoproteinémií zjišťovány hodnoty hmotnosti, výšky, BMI, celkového cho-lesterolu (TC), HDL-cholesterolu (HDL-C), LDL-cholesterolu (LDL-C) a glykemického indexu (GI). U onemocnění ischemickou chorobou srdeční bylo zjištěno, že průměrná hmotnost u mužů činila 81,9 kg, u žen 75,3 kg, výška se pohybovala v rozpětí …more
Abstract:
The thesis was carried out on 105 respondents with ischemic heart disease and dyslipoproteinemia measured values of weight, height, BMI, total cholesterol (TC), HDL-cholesterol (HDL-C), LDL-cholesterol (LDL-C) and glycemic index (GI). It has been found that the average weight for ischemic heart disease of men was 81,9 kg and women 75,3 kg. They height ranged from 163,9 to 173,4 cm. It was observed …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier: 21921

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

JANÍČKOVÁ, Vladislava. Vztah výživy a správného životního stylu k nemocem kardiaků. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.