Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy – Bc. Zuzana TOMÁŠŮ
Bc. Zuzana TOMÁŠŮ
Master's thesis
Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy
Nutritive Value of Chilled Ready Meals and Diet Programs
Abstract:
Cílem práce bylo nutričně vyhodnotit chlazená jídla od firmy Quickdeli. S použitím legislativy bylo sestaveno složení pokrmů a uvedení alergenů. Dalším cílem bylo sestavení speciálních dietních programů na 30 dnů, a to pro těhotné ženy od 2. trimestru a kojící ženy. U obou dietních programů byly vyhodnoceny nutriční faktory a uvedeno doporučení, jak se stravovat v období těhotenství a během kojení …moreAbstract:
The aim this thesis is to evaluate refrigerated foods from the company Quickdeli by nutritive value. Some foods composition and overview of allergensIt has been drawn up by use of legislation. The further target was to build special 30 days diet programs for pregnant women from the 2nd trimester and lactating women. Nutritional factors were evaluated for both diet programs and was introduce recommendations …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2012
Accessible from:: 2. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
TOMÁŠŮ, Zuzana. Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy. Zlín, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Nutriční hodnota stravy v zařízeních s pečovatelskou službou
Monika KOHOUTOVÁ -
Analýza výživových hodnot arménských jídel
Margarit Khudaverdyan -
Výživa v těhotenství a období kojení
Barbora Pavlíková -
Správná výživa během těhotenství a kojení a porovnání s některými internetovými stránkami
Marie MAJOROVÁ -
Problematika alternativní výživy v těhotenství a při kojení
Marie PEŠTOVÁ -
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
Iveta Valachovičová -
Pohybová aktivita a výživa v těhotenství a po porodu
Karolína SEIDLOVÁ -
Tělesná aktivita a výživa v těhotenství
Jitka Masaříková